Višinska dela

Kjer se vam zvrti tam smo mi

Čiščenje

Čistimo površine na težko dostopnih stavbah, terenih. Čiščenje poteka s visokotlačnimi čistilci ali ročno z uporabo visoko tehnoliških čistil. S tem podlago očistimo nečistoč kot so alge, mah, smog,… S čiščenjem zagotovimo dalšo zivljensko dobo objekta ter poskrbimo za lep izgled. Ker smo usposobljeni za delo na vrveh, lestvah in dvigalih je izvedba del hitrejša in cenejša.
Reference: Metalka, Nama, NLB Leasing,Galerija Gosposka, Bolnica Hotel Donat, A banka, Probanka.
visinska dela ciscenje

Sanacije

V našem podjetju že vrsto let izvajamo sanacije po celi Sloveniji. Med sanacije štejemo sanacije betonov, fasad, balkonov, delitacij (fuge), brežin ter konstrukcij. Smo ekipa usposobljenih ljudi za delo z modernimi sanacijskimi materiali. Z vrvno tehniko opravimo delo hitreje, ceneje in brez večjih posegov na okolico.
Reference: Salonit Anhovo ter stanovanjski objekti v Mariboru, Celju,Tolminu,...
visinska dela sanacija betona

Barvanje

Barvamo fasade, betone, napušče, konstrukcije, ograje,… Z barvanjem ne ohranjamo samo lep izgled objekta temveč ga žaščitimo pred vremenskimi vplivi in s tem podaljšamo življensko dobo.
Reference: Radar Pohorje,Hotel Slovenija Portorož, Salonit Anhovo, Tušmobil,...
visinska dela sanacija betona

Obrezovanje dreves

Obrezujemo, urejamo, podiramo in nižamo visoka drevesa v okolici hiš na težko dostopnih mestih in terenih. S pomočjo specialne vrvne tehnike za podiranje dreves vam obžagamo ali odstranimo še tako zahtevno drevo. V sodelovanju z arboristom izvedemo delo kvalitetno in hitro.
Reference: Topol Maribor,hrast Hoče, Smreka Polzela, Grad Nazarje,...
visinska dela sanacija betona

Elektro storitve

Izvajamo elektro vzdrževalna dela. Ker imamo usposobljen elektro kader vam lahko ponudimo rešitev za vaš problem. -montaže energetsko varčnih luči -servisi inštalacij, rasvetljave, zaščit, frekvenčnikov,… -montaže signalnih luči na visokih objektih. Dimniki, antene,…
Reference: Danffos, Hidrija, Gostol, TST, Julon, LTH,...
visinska dela sanacija betona

Montaže

Izvajamo montaže različnih konstrukcij na nevarnih in nedostopnih delih. S pomočjo avtodvigal, dvigal in vrvne tehnike pridemo še na tako nedostopna mesta in vam rešimo problem.
Reference: Danffos Trata, Livarna Hidrija, LTH, Julon, Gostol TST,...
visinska dela sanacija betona